Friday, March 18, 2011

Mat, trafikk, kaffe og vasking i 720p


Dette tok litt tid. 500MB tar 17 timer å laste opp i Xiamen. Gi gjerne komentart til video og fortell hva dere vil ha mer av. Her har vi fått med noe av det vi syns er litt gøy i HD.

7 comments:

  1. Hahaha, fantastisk! :D video er veldig gøy! jeg lurer fryktelig på hva dere egentlig får i dere av mat, og om vi kan skaffe oss kaffedame hjemme også.

    ReplyDelete
  2. Det er vel mange ting en ikke trenger å vite så mye om. Ignorance is bliz!

    Kaffedama er så søt at jeg vil ha henne med til Norge. Så da kan du låne henne Sara. Kanskje hun kan bo hos deg?

    ReplyDelete
  3. Hei Marianne (og gjengen)!
    Haha! Veldig bra film ;) Trist jeg ikke fikk være med deg på do, Marianne...men moro å se på kaffedameopplegg, kakespising, blåbærpotetgull og renseritur! Pass deg(/dere) for biler og sykler, det ser jo ganske mye verre ut enn i Tønsberg og Oslo der jeg er redd nok i massevis for trafikken ved kryssing av vei...
    *Følger med på bloggen*
    Klem fra din BBV :D

    ReplyDelete
  4. Hei,
    Kina har færrest antall biler i verden per innbygger men allikevel høyest antallet drepte i trafikken per innbygger. Det er stort sett fotgjengere som blir tatt av dage. Tips: stol aldri på en kinesisk taxisjåfør med solbriller, de er ofte satt på for å skjule manglende søvn..
    CH

    ReplyDelete
  5. Vi i administrasjonen på TekMar følger med ;-) Moro. Vi ønsker oss mer :-)

    ReplyDelete
  6. HAHA! fantastisk! =) og så utrolig morro og høre lattern deres igjen! for den er savna stort! lover dere!! men post mere! dette er gøy=)

    ReplyDelete
  7. Når kommer det mer????

    ReplyDelete